Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο θρύλος του ροκ εντ ρολ Τζέρι Λι Λιούις

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο θρύλος του ροκ εντ ρολ Τζέρι Λι Λιούις Facebook Twitter
ΕΡΑ
1

Ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Τζέρι Λι Λιούς, ένας από τους τελευταίους εν ζωή θεμελιωτές του ροκ εντ ρολ. 

Το γεγονός ανακοινώθηκε από τη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook. 

«Χθες το βράδυ, ο Τζέρι Λι Λιούς υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό. Είναι με την οικογένειά του και αναρρώνει στο Μέμφις», αναφέρεται στο μήνυμα, προσθέτοντας ότι οι γιατροί αναμένουν την πλήρη ανάρρωσή του. 

«Ο Killer [όπως είναι το ψευδώνυμό του], ανυπομονεί να επιστρέψει στο στούντιο για να ηχογραφήσει έναν δίσκο με γκόσπελ αλλά και στις περιοδείας για να παίξει για τους θαυμαστές του», συμπληρώνει. 

Παράλληλα στο μήνυμα αναφέρεται πως η οικογένειά του ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της αυτές τις στιγμές και αναφέρει πως οι ευχές και οι προσευχές είναι καλοδεχούμενες. 

Ο 85χρονος θρύλος του ροκ εντ ρολ, που στην δεκαετία του 1950 με κομμάτια όπως τα «Great Balls of Fire», «High School Confidential» και «Breathless» καθόρισε το είδος, εξακολουθεί να δίνει συναυλίες. 

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 16 Φεβρουαρίου στη Νότια Καρολίνα.

Με πληροφορίες από Rolling Stone 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια