FIFA: Πρόστιμο 88.000 ευρώ στον πρώην πρόεδρο της συνομοσπονδίας της Ωκεανίας

FIFA: Πρόστιμο 88.000 ευρώ στον πρώην πρόεδρο της συνομοσπονδίας της Ωκεανίας Facebook Twitter
EPA
0

Η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA τιμώρησε με αποκλεισμό 6,5 ετών, από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο, τον πρώην πρόεδρο της ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας της Ωκεανίας (OFC).

Ο Ντέβιντ Τσουνγκ, κρίθηκε ένοχος για δωροληψία και η FIFA του επέβαλε επιπλέον πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων (88.000 ευρώ). 

Ο μαλαισιανής καταγωγής ποδοσφαιρικός παράγοντας, ήταν αρχικά πρόεδρος της ομοσπονδίας στην Παπούα-Νέα Γουινέα και στη συνέχεια αντιπρόεδρος της OFC.

Το 2011, ανήλθε στην ηγεσία της συνομοσπονδίας της Ωκεανίας, διαδεχόμενος τον Ρεϊνάλντ Τεμαρίι από την Ταϊτή, που επίσης τιμωρήθηκε για διαφθορά.

Ο Τσουνγκ παρέμεινε στη θέση του ως τον Απρίλιο του 2018, που ξεκίνησε η έρευνα σε βάρος του και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM