Λευκωσία: Σεξουαλική κακοποίηση σε βρέφος 5 μηνών - Συνελήφθη ο πατέρας

Λευκωσία: Σεξουαλική κακοποίηση σε βρέφος 5 μηνών - Συνελήφθη ο πατέρας Facebook Twitter
0

Την σοκαριστική είδηση πως ένα βρέφος διαπιστώθηκε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και πως ο πατέρας συνελήφθη μεταδίδουν κυπριακά μμε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο Λευκωσίας μετά την ιατροδικαστική διαπίστωση ότι το μωρό είχε υποστεί ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Cyprus Times, το εύρημα ήρθε στο φως όταν η μητέρα πήγε το βρέφος για εμβόλιο στον παιδίατρο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ειδική γυναικολόγος γιατρός και κατόπιν παιδοχειρούργος, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τη ρήξη του παρθενικού υμένα.

Πρόκειται για παιδί αλλοδαπών από την Αφρική , το οποίο κρατήθηκε για νοσηλεία στο Παιδοχεριρουργικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία με διακριτικότητα ενώ προχώρησε και στη σύλληψη του πατέρα του βρέφους στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM