Επίθεση με γκαζάκια στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου

Επίθεση με γκαζάκια στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου Facebook Twitter
0

Επίθεση με γκαζάκια στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 3 τα ξημερώματα σήμερα.

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια τοποθέτησαν και πυροδότησαν άγνωστοι, στην είσοδο του Ειρηνοδικείου Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Κρητών και Παρασκευοπούλου 16.

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά προκλήθηκε μαύρισμα στην πρόσοψη του κτιρίου και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM