ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νίκη των Μπακς με double double του Αντετοκούνμπο

Νίκη των Μπακς με double double του Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
EPA
0

Νίκη επί των Σικάγο Μπουλς σημείωσαν χθες οι Μιλγουόκι Μπακς με καθοριστική τη συμβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε από απουσία ενός παιχνιδιού, όπου οι Μπακς γνώρισαν τη ήττα (103-83 στο Ορλάντο) και σήκωσε όρθια ξανά την ομάδα του Μιλγουόκι.


Ο Έλληνας σούπερ σταρ έδωσε νέα παράταση στο Σικάγο, σημειώνοντας 29 πόντους και φτάνοντας σε double double κατέγραψε και 17 ριμπάουντ, οδηγώντας τα «ελάφια» σε νίκη με 112-99 επί των Μπουλς.


Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο του παιχνίδι με 29 ή περισσότερους πόντους, φτάνοντας κατά μέσο όρο τα 33,6 πόντους ανά παιχνίδι. Ήταν επίσης το 12ο παιχνίδι του στη σεζόν με τουλάχιστον 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός από τους 29 πόντους (7/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 9/14 βολές) και τα 17 ριμπάουντ, είχε επίσης 8 ασίστ και 4 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Μπουλς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζακ ΛαΒίν με 27 πόντους.

Ιστορία έγραψε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος στη νίκη των Θάντερ με 120-111 επί των Μπλέιζερς, έφτασε το 10ο συνεχόμενο triple double, ξεπερνώντας τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, που είχε...σταματήσει το 1968 στα εννέα.


Ο Ουέστμπρουκ σημείωσε 21 πόντους, πήρε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ. Όμως triple double έκανε για την ομάδα τη Οκλαχόμα και ο Πολ Τζορτζ, με με 47 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ.


Μάλιστα οι δυο τους έγιναν μόλις το 10ο ζευγάρι συμπαικτών που έκανε triple-double στο ίδιο παιχνίδι. Για την ομάδα του Πόρτλαντ, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 31 πόντους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ