ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Καμμένος: Πρώτα θα μιλήσω στην Ολομέλεια και μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο

Καμμένος: Πρώτα θα μιλήσω στην Ολομέλεια και μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ο Πάνος Καμμένος δεν διέγραψε το πρωί τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπως είχε προειδοποιήσει με το χθεσινό του τελεσίγραφο προς τον βουλευτή. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι μετέθεσε την διαγραφή Παπαχριστόπουλου για μετά την ομιλία του στην Βουλή: «Τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα», είπε.

«Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα», τόνισε. 

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είχε επανειλημμένα δεσμευτεί να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του αλλά τελικά ανέβαλε να υλοποιήσει την παραίτηση του, μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

Ο βουλευτής τελικά υποσχέθηκε να μην παραιτηθεί έως ότου ψηφιστεί το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Καμμένος, επιχείρησε να προλάβει τις εξελίξεις, απειλώντας να διαγράψει τον κ. Παπαχριστόπουλο πριν από την ψηφοφορία του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα οι ΑΝ.ΕΛ., με όποιο κόστος, να επιτρέψουν μέλος της Κ.Ο. μας να εκτελέσει τη Μακεδονία», δήλωνε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. 

«Θα πρέπει να επιλέξει αν θα είναι μέλος της ομάδας αποστατών, αν δηλαδή με προτροπή του πρωθυπουργού και ανταλλαγή της ψήφου του με θέση στο υπουργείο θα μπει στο πάνθεον της κυβέρνησης των αποστατών και αν ο πρωθυπουργός συνεχίσει αυτό που έκανε με τον Κόκκαλη και την Κουντουρά», είπε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τέρενς Κουίκ είναι αποφασισμένος να κρατήσει την έδρα που θα παραλάβει αν ο κ. Παπαχριστόπουλος την παραδώσει, απόφαση για την οποία φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει το Μέγαρο Μαξίμου. 

Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ κινδυνεύει με άμεση διάλυση, βάσει του κανονισμού της Βουλής. 

Πολιτική
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα» Μαλιστα, πραξικοπημα ειναι η εφαρμογη των κανονων του κοινοβουλιου, τι αλλο θα ακουσουμε απο τον Πανο Καμμενο.Εχθες που εξαπέλυε τις απειλες για διαγραφη δε το γνωριζε αυτο; Ποσο κριμα που και οι συριζαιοι και οι ανελ αδυνατουν να κανουν πολιτικες κινησεις με οριζοντα παραπανω του "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κ#λος μας"...