ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Καμμένος: Πρώτα θα μιλήσω στην Ολομέλεια και μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο

Καμμένος: Πρώτα θα μιλήσω στην Ολομέλεια και μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ο Πάνος Καμμένος δεν διέγραψε το πρωί τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπως είχε προειδοποιήσει με το χθεσινό του τελεσίγραφο προς τον βουλευτή. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι μετέθεσε την διαγραφή Παπαχριστόπουλου για μετά την ομιλία του στην Βουλή: «Τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα», είπε.

«Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα», τόνισε. 

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είχε επανειλημμένα δεσμευτεί να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του αλλά τελικά ανέβαλε να υλοποιήσει την παραίτηση του, μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

Ο βουλευτής τελικά υποσχέθηκε να μην παραιτηθεί έως ότου ψηφιστεί το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Καμμένος, επιχείρησε να προλάβει τις εξελίξεις, απειλώντας να διαγράψει τον κ. Παπαχριστόπουλο πριν από την ψηφοφορία του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα οι ΑΝ.ΕΛ., με όποιο κόστος, να επιτρέψουν μέλος της Κ.Ο. μας να εκτελέσει τη Μακεδονία», δήλωνε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. 

«Θα πρέπει να επιλέξει αν θα είναι μέλος της ομάδας αποστατών, αν δηλαδή με προτροπή του πρωθυπουργού και ανταλλαγή της ψήφου του με θέση στο υπουργείο θα μπει στο πάνθεον της κυβέρνησης των αποστατών και αν ο πρωθυπουργός συνεχίσει αυτό που έκανε με τον Κόκκαλη και την Κουντουρά», είπε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τέρενς Κουίκ είναι αποφασισμένος να κρατήσει την έδρα που θα παραλάβει αν ο κ. Παπαχριστόπουλος την παραδώσει, απόφαση για την οποία φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει το Μέγαρο Μαξίμου. 

Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ κινδυνεύει με άμεση διάλυση, βάσει του κανονισμού της Βουλής. 

Πολιτική
2

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα» Μαλιστα, πραξικοπημα ειναι η εφαρμογη των κανονων του κοινοβουλιου, τι αλλο θα ακουσουμε απο τον Πανο Καμμενο.Εχθες που εξαπέλυε τις απειλες για διαγραφη δε το γνωριζε αυτο; Ποσο κριμα που και οι συριζαιοι και οι ανελ αδυνατουν να κανουν πολιτικες κινησεις με οριζοντα παραπανω του "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κ#λος μας"...