Απεβίωσε ο Ουόλτερ Κρόνκαϊτ σε ηλικία 92 ετών

Απεβίωσε ο Ουόλτερ Κρόνκαϊτ σε ηλικία 92 ετών Facebook Twitter
0

Υπήρξε ο επί 19 χρόνια άνκορμαν του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου CBS (1962-81). Ο άνθρωπος που αντέστρεψε την αμερικάνικη κοινή γνώμη σχετικά με τον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο «πιο αξιόπιστος άνθρωπος στην Αμερική». Μια πραγματικά ‘πατρική’ φιγούρα των αμερικανικών Media.

Αυτός ήταν ο δημοσιογράφος Ουόλτερ Κρόνκαϊτ, που «έφυγε» την Παρασκευή 17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, μετά από μακρόχρονη ασθένεια, σε ηλικία 92 ετών. Μεταξύ των σημαντικότερων ειδήσεων που εκφώνησε ήταν η δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι, η αποστολή του Apollo 11 στη Σελήνη και, φυσικά, ο πόλεμος του Βιετνάμ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

TV & Media / Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα

Ο θρύλος της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ήθελε να περάσει τα χρόνια της συνταξιοδότησής του δωρίζοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 9 δισ. δολάρια του και ταξιδεύοντας με το γιοτ του. Αντί γι’ αυτό, βρίσκεται, στα 82 του, παγιδευμένος σε μια εκρηκτική μάχη με έναν πρώην σύντροφο που είναι μισό αιώνα νεότερός του.
LIFO NEWSROOM