Βρήκαν τυχαία ενώ καθάριζαν τον σπίτι τους λαχνό που κερδίζει 1.8 εκατομμύρια δολάρια

Βρήκαν τυχαία ενώ καθάριζαν τον σπίτι τους λαχνό που κερδίζει 1.8 εκατομμύρια δολάρια Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι από τη Λουιζιάνα ανακάλυψε τυχαία έναν λαχνό ενώ καθάριζαν το σπίτι τους για την Ημέρα των Ευχαριστιών και τώρα είναι κατά 1.8 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότεροι. 

Η Tina Ehrenberg είπε πως βρήκε διάφορους λαχνούς μέσα στο κομοδίνο της, στη διάρκεια μιας γενικής καθαριότητας που αποφάσισε να κάνει ενόψει της μεγάλης αμερικανικής γιορτής πριν υποδεχθεί στο σπίτι της συγγενείς και φίλους. 

Όπως διαπίστωσε, ένας από τους λαχνούς ήταν εκείνος που χάρισε τελικά σε εκείνη και τον σύζυγό της 1.8 εκατομμύρια δολάρια από το τζακπότ της λοταρίας. 

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως ο τυχερός λαχνός βρέθηκε μόλις δυο εβδομάδες πριν την λήξη του, καθώς ήταν από την κλήρωσε που είχε γίνει στις 6 Ιουνίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο νικητής πρέπει να εμφανιστεί εντός έξι εβδομάδων αλλιώς θεωρείται άκυρος. 

«Κοιτούσαμε τα νούμερα ξανά και ξανά», δήλωσε ο σύζυγός της, Harold Ehrenberg, σημειώνοντας πως μέχρι να διεκδικήσουν επισήμως το έπαθλο φοβόντουσαν πως κάτι θα πάει στραβά. 

Μετά την παρακράτηση των σχετικών φόρων, το ζευγάρι κατέληξε με 1.3 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που όπως είπαν σκοπεύουν να αποταμιεύσουν για την σύνταξή τους. 

«Δεν έχουμε σκοπό να αγοράσουμε τίποτα τρελό ή να κάνουμε μεγάλα ταξίδια. Το πιο διασκεδαστικό που θα κάνουμε είναι να καταθέσουμε αυτήν την επιταγή», είπε η Tina Ehrenberg. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Διεθνή / Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κίεβο και επιβεβαίωσε στον πρόεδρο Ζελένσκι την αδιαμφισβήτητη στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία - 3 δισ. λίρες η ετήσια στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας προς την Ουκρανία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Διεθνή / «Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα έχουν οδηγήσει σε τουλάχιστον 2.000 συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες
NEWSROOM