Πρόστιμο σε 66χρονο για πέντε βαρελόσκυλα στην Κρήτη

Πρόστιμο σε 66χρονο για πέντε βαρελόσκυλα στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Έναν άνδρα 66 ετών, που σύμφωνα με την αστυνομία διατηρούσε στο χωράφι του πέντε βαρελόσκυλα, συνέλαβαν αστυνομικοί στη Σητεία.

  

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Κρήτης για την τήρηση των όρων και κανονισμών της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Σητείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 66χρονου, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε πέντε ζώα συντροφιάς (σκυλιά) μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας».

Στον 66χρονο επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα. Παράλληλα, προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Το neakriti.gr μετέδωσε πως άλλη μια σύλληψη για βαρελόσκυλο πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο την Πέμπτη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM
Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM