ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O ηθοποιός Μπίλι Πόρτερ εξομολογήθηκε ότι ο πατριός του τον βίαζε επί 4 χρόνια

O ηθοποιός Μπίλι Πόρτερ εξομολογήθηκε ότι ο πατριός του τον βίαζε επί 4 χρόνια Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπίλι Πόρτερ εξομολογήθηκε σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Out ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό του.

«Δεν υπήρχαν λόγια στην αρχή. Στη συνέχεια άρχισε να με αγκαλιάζει, να τυλίγεται πάνω μου. Πολύ αθώο, σωστά; Για να με πλησιάσει, με εισήγαγε στο πορνό, ξεκινώντας με τις πιο soft εικόνες του Playboy και συνεχίζοντας με πιο σκληρό υλικό από το Hustler. Μετά από λίγο καιρό με ρωτούσε ποιες φωτογραφίες μου άρεσαν περισσότερο».

Με αυτό τον τρόπο ξεκινά να αφηγείται ο βραβευμένος με Τόνι ηθοποιός και τραγουδιστής το τραυματικό παρελθόν του, ενώ συνεχίζει με ιδιαίτερα σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις πράξεις του πατριού του: «Έναν χρόνο αργότερα, ο πατριός μου που ζύγιζε πάνω από 110 κιλά, με εξανάγκαζε να του κάνω στοματικό» γράφει, μεταξύ άλλων (σ.σ. χρησιμοποιεί πιο περιγραφικές εκφράσεις στο κείμενό του).

Ο σταρ του American Horror Storyήταν εννέα χρονών όταν ξεκίνησε η κακοποίηση. Για περίπου τέσσερα χρόνια, ο πατριός του τον βίαζε.

«Γεννήθηκα ομοφυλόφιλος κι εκείνος το ήξερε. Ήξερε ότι θα ανταποκρινόμουν θετικά στο σεξ, επειδή το σεξ είναι απόλαυση, σε κάνει να νιώθεις ωραία. Ίσως να ήταν δικό μου το φταίξιμο. Ίσως να πήγαινα γυρεύοντας. Στην πραγματικότητα, πήγαινα γυρεύοντας».

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν ο Πόρτερ μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλική κακοποίηση. Τον πίστεψε απευθείας και τους έφερε αντιμέτωπους. Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της λέει ψέματα.

Ο Μπίλι Πόρτερ έφυγε από το σπίτι του έναν μήνα μετά και δεν ξαναείδε ποτέ τον πατριό του, παρά μόνο τη μέρα της κηδείας του.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κοινοποιήσει την ιστορία του, με αφορμή τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Brett Kavanaugh. Κλείνει το άρθρο του προτρέποντας τους αναγνώστες να πάνε όλοι να ψηφίσουν «όσο ακόμα μπορούμε, γιατί είναι η μόνη δύναμη που έχουμε».

Με πληροφορίες από το Out.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM