NBA: O Γιάννης Αντεκουντούμπο έκανε πάλι triple double γράφοντας ιστορία

NBA: O Γιάννης Αντεκουντούμπο έκανε πάλι triple double γράφοντας ιστορία Facebook Twitter
EPA
0

O Γιάννης Αντεκουντούμπο έγραψε ιστορία, σημειώνοντας το δέκατο triple double στην καριέρα του, οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 123-108 επί των Σίξερς στο Μιλγουόκι.

Ο 23χρονος Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, σημείωσε πάνω 25 πόντους και κέρδισε 15 ριμπάουντ σε κάθε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Μπακς.

Ο τελευταίος παίκτης που είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο θρυλικός Ουίλτ Τσάμπερλεν, στο μακρινό 1965.

«Είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να συνεχίσω να παίζω δυνατά, να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές. Ο κόουτς μου έχει πει τι θέλει από εμένα. Μέχρι στιγμής πάω καλά, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα, θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου», είπε ο Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι.

«Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και στην εξέλιξη του αγώνα τα καταφέραμε», συνέχισε, κάνοντας επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση του Μπρουκ Λόπεζ: «Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα του Εμπίντ αλλά και στην επίθεση».

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, για μία ακόμα φορά εγκωμίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Όλοι περιμένουν σπουδαία πράγματα από τον Γιάννη, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως και ο ίδιος έχει την απαίτηση αυτή από τον εαυτό του. Είναι απίθανο να τον βλέπεις να επιτίθεται τόσο καλά και να μοιράζει ωραία την μπάλα. Έχει 100% πράσινο φως για σουτ τριών πόντων. Έχει καλή αίσθηση, είναι τόσο καλός παίκτης και θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και EBL NEWS

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM