Καμμένος: Δημοσιογραφικός αυνανισμός να με εμφανίζουν στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Δημοσιογραφικός αυνανισμός να με εμφανίζουν στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Με μια ανάρτηση στο Twitter αποφάσισε να απαντήσει ο Πάνος Καμμένος στις επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μήνυμά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιμένει ότι το τηλεφώνημα που του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, για το οποίο είχε γράψει η Εφημερίδα των Συντακτών πυροδοτώντας μια σκληρή αντιπαράθεση με τον Πάνο Καμμένο, δεν έγινε. 

Την ιδία στιγμή, τονίζει πως οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, πέραν της Σούδας, «ήδη υπήρχαν».

Και τέλος, εξαπολύει επίθεση σε όσους έγραψαν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «δημοσιογραφικό αυνανισμό».

«Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει», καταλήγει ο Πάνος Καμμένος. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια