Ο Καμμένος διαψεύδει ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ για συγνώμη στον Τσίπρα

Ο Καμμένος διαψεύδει ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ για συγνώμη στον Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει κατηγορηματικά το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος ζήτησε τηλεφωνικά συγνώμη στον πρωθυπουργό, για την εναλλακτική πρόταση που έκανε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αντί για εκείνη της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Κάνοντας λόγο για «απόλυτα ψευδή δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζει, μέσω Twitter, ότι δεν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας πως οι προτάσεις που καταθέτει δεσμεύουν μόνο τον ίδιο. 

Kατά τη συνάντησή του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και αρμόδιο για θέματα Ευρώπης, Γουές Μίτσελ, ο Πάνος Καμμένος πρότεινε ουσιαστικά μια εναλλακτική συμφωνία αντί της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την υπογραφή μιας αμυντικής συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Αλβανία, Βουλγαρία και, αργότερα, Σερβία.

Αν και ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν είχε μιλήσει με τον κυβερνητικό του εταίρο, η ΕΦ.ΣΥΝ μετέδωσε πως ο Πάνος Καμμένος έδωσε εξηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα.

Όμως εκείνος διαψεύδει τα πάντα: 

Μάλιστα ο κ. Καμμένος συνέχισε την επίθεση στην εφημερίδα με νέα ανάρτηση σε απάντηση άλλου χρήστη. Σε αυτήν αναφέρει πως η ΕΦΣΥΝ «εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε επίθεση και στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM