Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι χρυσαυγίτες έστησαν ενέδρα στον Β.Παπαμιχαήλ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι χρυσαυγίτες έστησαν ενέδρα στον Β.Παπαμιχαήλ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Oι χρυσαυγίτες που επιτέθηκαν στο μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Παπαμιχαήλ στο Πέραμα, στις 15 Σεπτεμβρίου, είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, τόνισε ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας, Σωτήρης Αλεξίου. 


Μιλώντας στον σταθμό «Κόκκινο», ο κ. Αλεξίου είπε ότι οι δράστες είχαν στοχοποιήσει τον 28χρονο και του επετέθηκαν αμέσως μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε από τη Σαλαμίνα προς το Πέραμα.


Η επίθεση κράτησε περίπου δύο λεπτά και το θύμα απέφυγε τα χειρότερα, επειδή οι χρυσαυγίτες τράπηκαν σε φυγή εξαιτίας των παρευρισκόμενων, εξήγησε ο γραμματέας της Νεολαίας.  

Όπως διευκρίνισε, οι δράστες απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ ενώ, καθώς τον γρονθοκοπούσαν φώναζαν ότι η Χρυσή Αυγή «βρίσκεται παντού στον Πειραιά, στον Πέραμα, στη Σαλαμίνα».


Αναφερόμενος τέλος στην δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Αλεξίου σχολίασε ότι η διαδικασία έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που εξακολουθούν να κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρουν τα στοιχεία ανεξάρτητης έρευνας, που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM