ΝΔ για αλλαγές σε ΕΛ.ΑΣ. - Πυροσβεστική: Ο Τσίπρας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους

ΝΔ για αλλαγές σε ΕΛ.ΑΣ. - Πυροσβεστική: Ο Τσίπρας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Τις αλλαγές στις ηγεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, σχολιάζει με μια δηκτική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία. 

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ανακοινώθηκε η απομάκρυνση και αντικατάσταση τόσο της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος όσο και της Αστυνομίας, για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ τονίζει πως «οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», ενώ επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός «φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.

Όσο και αν επιχειρεί ο πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή.

Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM