Γιώργος Τσίπρας: Το μόνο μου αδίκημα είναι το επώνυμό μου κι ότι είμαι εξάδελφος του πρωθυπουργού

Γιώργος Τσίπρας: Το μόνο μου αδίκημα είναι το επώνυμό μου κι ότι είμαι εξάδελφος του πρωθυπουργού Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
1

«Το μόνο αδίκημα είναι το επώνυμο μου και ότι είμαι εξάδελφος του πρωθυπουργού», δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας προϊστάμενος του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, σε συνέντευξη του στην «Εφ. Συν», σχετικά με σειρά καταγγελιών που του προσάπτει η ΝΔ.

Η ΝΔ, υπογραμμίζει ο κ Τσίπρας, «ξέρει καλά ότι όσα λέει, από νομική άποψη είναι εντελώς αστήριχτα. Ανοησίες. Δεν την ενδιαφέρει όμως αυτό. Θέλει απλώς να λασπολογήσει, με τη συνδρομή εντύπων που έχουν συγκεκριμένο ιδιοκτήτη».

«Δεν με κατηγορεί για κάποιο αδίκημα, απλώς εμπλέκει το όνομα μου και κατόπιν επισημαίνει ότι "Ο Γιώργος Τσίπρας δεν διώκεται", υπονοώντας ότι έπρεπε να έχω διωχθεί έστω και χωρίς αδίκημα» προσθέτει.

Επίσης, χαρακτηρίζει «παλιά αθλιότητα» και τη φημολογία εναντίον ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται στη ζωή. «Πες πες όμως, η τακτική τους είναι ότι κάτι θα μείνει ως λεκές για τον πρωθυπουργό και για εμένα, ακόμα και αν αφορά τον νεκρό από το 1993 θείο του και πατέρα μου. Αυτή είναι η βασική "γκεμπελική λογική" αυτή της ιστορίας».

«Ο Ηρακλής Τσίπρας, ο πατέρας μου και θείος του πρωθυπουργού, ήταν ένας δημοκρατικός προοδευτικός άνθρωπος, με βαθιές πεποιθήσεις και δράση, πριν και μετά την Χούντα , στους μήνες μετά το πραξικόπημα του ΄67, μέχρι να συλληφθεί καθώς και τις ημέρες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου» τονίζει.

Όπως επισημαίνει ο κ. Τσίπρας «το μεγαλύτερο θράσος εδώ δεν είναι τα απίθανα και φαιδρά ψέματα για τον πατέρα μου όσο ότι αυτά συνδυάζονται με τον παχυδερμισμό απέναντι στη ζώσα και επικίνδυνα δραστήρια Ακροδεξιά εντός της ΝΔ».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει σχέδιο να πληγεί η κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας λέει μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ κολλημένη στον ιδεοληπτικό νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά ατζέντα του Μητσοτάκη και καταφεύγοντας για να κρύψει το αληθινό της πρόσωπο σε μια προπαγάνδα λάσπης, υπονόμευσης και καταστροφής, χάνει το ένα μετά το άλλο τα καιροσκοπικά στοιχήματα στα οποία έχει επενδύσει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια