Διαδήλωση κατά του 12ωρου έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα

Διαδήλωση κατά του 12ωρου έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη θέσπιση του 12ωρου εργασίας στην Αυστρία, πραγματοποίησε η συλλογικότητα "Reworkers" μπροστά από την αυστριακή πρεσβεία στην Αθήνα.


Με κεντρικό σύνθημα «Ούτε στην Αυστρία ούτε και πουθενά, το 12ωρο τους θα μείνει στα χαρτιά» οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την «επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο», όπως είπαν.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους: «είναι ανάγκη σήμερα οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες σε όλη την Ευρώπη να συντονίσουμε τους αγώνες μας, με σκοπό να δώσουμε τη δική μας απάντηση».

«Μια απάντηση η οποία δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται από την αλληλεγγύη και την οργάνωση, τόσο στους χώρους εργασίας μας, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, για να πετύχουμε συγκεκριμένες νίκες στο σήμερα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους εργαζομένους και τις εργαζόμενες της Αυστρίας και στον αγώνα για την κατάργηση της 12ωρης εργασίας», προσθέτουν οι "Reworkers".

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM