No.1

Με παγωμένες τροφές προσπαθούν να δροσίσουν τα ζώα του Ζωολογικού Κήπου στο Λονδίνου

Με παγωμένες τροφές προσπαθούν να δροσίσουν τα ζώα του Ζωολογικού Κήπου στο Λονδίνου Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπη με πολύ υψηλές θερμοκρασίες για τα δεδομένα της είναι από τη Δευτέρα η Βρετανία, με τους κατοίκους να προσπαθούν με κάθε τρόπο να δροσιστούν. 

Την ίδια στιγμή, αντιμέτωπα με τη ζέστη είναι και τα ζώα, ανάμεσά τους και αυτά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου.

Και σήμερα οι υπεύθυνοι προκειμένου να τα βοηθήσουν να αντέξουν τη ζέστη, τους έδωσαν γρανίτες χωρίς ζάχαρη.


Με τον υδράργυρο «κολλημένο» στους 30 βαθμούς Κελσίου, τα μαϊμουδάκια Σαϊμίρι και οι γορίλες μασούλησαν τα κατεψυγμένα εδέσματα, μεταξύ αυτών ρεβίθια, ηλιόσπορους, καρύδια και συμπυκνωμένους χυμούς χωρίς ζάχαρη.

«Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, πολλά από τα ζώα μας δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Ζώα όπως οι γορίλες μας πρέπει να παραμείνουν δροσερά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επομένως τους δίνουμε γρανίτες», δήλωσε στο Reuters ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου Τζέικομπ Ουίνφιλντ.

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM