Κύπριος παρέσυρε με αυτοκίνητο Βρετανούς τουρίστες μετά από καβγά σε μπαρ - Νεκρός ένας 39χρονος

Κύπριος παρέσυρε με αυτοκίνητο Βρετανούς τουρίστες μετά από καβγά σε μπαρ - Νεκρός ένας 39χρονος Facebook Twitter
0

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 39χρονου Βρετανού τουρίστα στην Πάφο στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Κόλπο των Κοραλλίων, όταν οδηγός παρέσυρε δύο πεζούς και τους εγκατέλειψε. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι εξεταστές της υπόθεσης έχουν πλέον ενώπιον τους μαρτυρίες και άλλα στοιχεία που καταδεικνύουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο οδηγός του οχήματος είχε εμπλακεί σε καυγά με τους δύο Βρετανούς τουρίστες σε μπυραρία λίγο πριν το μοιραίο και οι αρχές θεωρούν πλέον ότι οδήγησε εσκεμμένα το όχημα πάνω τους.

Συγκεκριμένα το περιστατικό κορυφώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν διερχόμενο όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε δυο πεζούς με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Νεκρός είναι 39χρονος Βρετανός τουρίστας, ενώ σοβαρά τραύματα φέρει και ο 32χρονος φίλος του που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Πάφου.

Η Αστυνομία αν και αρχικά ερευνούσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, εξετάζει πλέον υπόθεση φόνου του 39χρονου, καθώς και απόπειρας φόνου του 32χρονου, μετά τις μαρτυρίες ότι το τραγικό περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με καυγά που προηγήθηκε σε μπυραρία της Πέγειας με την εμπλοκή των δύο Βρετανών και ενός άλλου ατόμου.

Από μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία προέκυψε πως οι δύο Βρετανοί προσπάθησαν να υπερασπιστούν γυναίκα που συνοδεύονταν από τον φερόμενο δράστη όταν το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα απ' αυτόν.

Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία εντόπισε μέσα στη θάλασσα στην περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου του Αγίου Γεωργίου Πέγειας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 35χρονος άντρας με συνοδηγό γυναίκα 23 ετών. Ο οδηγός εξήλθε από μόνος του οχήματος, ενώ άτομα που ήταν στην περιοχή βοήθησαν να βγει από το όχημα και η 23χρονη πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί.

Το όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για περαιτέρω έρευνες, ενώ έχουν εξασφαλισθεί πολλά άλλα στοιχεία για την υπόθεση.

Το άτομο αυτό, με καταγωγή από την Κύπρο, μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και ανακρίνεται. Η 23χρονη είναι από την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από philenews.com, cyprustimes.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM