ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τέταρτο μνημόνιο - Η τρόικα θα μας ελέγχει κάθε 3 μήνες

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τέταρτο μνημόνιο - Η τρόικα θα μας ελέγχει κάθε 3 μήνες Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup.

Η Πειραιώς σχολιάζει πως περιμένει «με αγωνία» αν ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στο διάγγελμά του «όσα δυστυχώς επιβεβαίωσε χθες το Eurogroup».

Όπως υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία, σε έξι μήνες από σήμερα θα επιβληθεί νέα περικοπή των συντάξεων ενώ ακολουθεί και νέα μείωση στο αφορολόγητο.

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060, συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «τέταρτο μνημόνιο» που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, βάσει του οποίου η χώρα θα ελέγχεται κάθε τρεις μήνες από την τρόικα - «κάτι που δεν συνέβη σε καμία άλλη χώρα» προσθέτει.

«Η χθεσινή συμφωνία για το χρέος θα μπορούσε να επιτευχθεί ήδη από το 2014, αν ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να δοκιμάσει στην πλάτη των Ελλήνων τις αυταπάτες του. Ζητούμενο για τη χώρα παραμένει η επίτευξη υψηλής, διατηρήσιμης ανάπτυξης. Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν μπορεί. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Και τη χρειάζεται τώρα» καταλήγει, στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια