ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τέταρτο μνημόνιο - Η τρόικα θα μας ελέγχει κάθε 3 μήνες

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τέταρτο μνημόνιο - Η τρόικα θα μας ελέγχει κάθε 3 μήνες Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup.

Η Πειραιώς σχολιάζει πως περιμένει «με αγωνία» αν ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στο διάγγελμά του «όσα δυστυχώς επιβεβαίωσε χθες το Eurogroup».

Όπως υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία, σε έξι μήνες από σήμερα θα επιβληθεί νέα περικοπή των συντάξεων ενώ ακολουθεί και νέα μείωση στο αφορολόγητο.

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060, συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «τέταρτο μνημόνιο» που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, βάσει του οποίου η χώρα θα ελέγχεται κάθε τρεις μήνες από την τρόικα - «κάτι που δεν συνέβη σε καμία άλλη χώρα» προσθέτει.

«Η χθεσινή συμφωνία για το χρέος θα μπορούσε να επιτευχθεί ήδη από το 2014, αν ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να δοκιμάσει στην πλάτη των Ελλήνων τις αυταπάτες του. Ζητούμενο για τη χώρα παραμένει η επίτευξη υψηλής, διατηρήσιμης ανάπτυξης. Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν μπορεί. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Και τη χρειάζεται τώρα» καταλήγει, στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια