Θεσσαλονίκη: Τριφύλλι έπεσε από φορτηγό και σκότωσε γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Τριφύλλι έπεσε από φορτηγό και σκότωσε γυναίκα Facebook Twitter
0

Πρωτοφανές δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από τη Θεσσαλονίκη καθώς μπάλες τριφυλλιού που μετέφερε φορτηγό, έπεσαν από την καρότσα του οχήματος και καταπλάκωσαν μια γυναίκα που κινούνταν πεζή.


Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην είσοδο του χωριού Σοχός, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έσπασαν οι ιμάντες στην καρότσα του φορτηγού που μετέφερε μπάλες τριφυλλιού.

Την ώρα εκείνη στο σημείο κινούνταν μια 77χρονη γυναίκα.

Τρεις μπάλες τριφυλλιού, που έπεσαν από το φορτηγό, την καταπλάκωσαν με συνέπεια η γυναίκα να πεθάνει.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και άνδρες της Τροχαίας, που κάνουν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: thesstoday

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM