Ανατροπή στο Σκοπιανό: Αρνείται το erga omnes ο πρόεδρος Ιβάνοφ

Ανατροπή στο Σκοπιανό: Αρνείται το erga omnes ο πρόεδρος Ιβάνοφ Facebook Twitter
Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ (EPA)
0

Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes (για συνολική χρήση) δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του προέδρου υπογραμμίζεται ότι η στάση του Ιβάνοφ «είναι συνεπής με τις απόψεις όλων των προηγούμενων προέδρων της ΠΓΔΜ» και ο ίδιος δεν αποδέχεται μια λύση στο ονοματολογικό για συνολική χρήση ή erga omnes.

Ο σκοπιανός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Νικολά Ντιμιτρόφ την Πέμπτη ώστε να ενημερωθεί από τον υπουργό Εξωτερικών για τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Κοτζιά, σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες.

Στη χθεσινή του συνέντευξη πάντως, ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ έκανε λόγο για συμφωνία επί της αρχής, αν και όχι σε συγκεκριμένο όνομα.

«Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον Τσίπρα, ίσως απόψε, αύριο ή την Παρασκευή, θα μιλήσω δημόσια», είπε ο Ζάεφ, επαναλαμβάνοντας ότι την τελική απόφαση θα την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα μέσα στο φθινόπωρο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Διεθνή / Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Το πλήθος τήρησε 16 λεπτά σιγής, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά γύρω από τα κιγκλιδώματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την είσοδο του σταθμού
LIFO NEWSROOM