Ξεκίνησαν σήμερα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων

Ξεκίνησαν σήμερα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Από σήμερα ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους 72 βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων, για την περίοδο 2018 - 2019.

Η διαδικασία αφορά παιδιά που ήδη φιλοξενούνται καθώς και τα αδέλφια τους, που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr), έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου, ενώ τα δικαιολογητικά παραδίδονται στον παιδικό σταθμό φιλοξενίας τους.

Καταληκτική ημερομηνία για την προσκόμιση των δικαιολογητικών στους παιδικούς σταθμούς ορίζεται η Παρασκευή 18 Μαΐου.

Την επόμενη Δευτέρα 14 Μαΐου, αρχίζει η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (ΔΒΑ) του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr) για εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων.

Θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 31 Μαΐου.

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 1η Ιουνίου, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courrier).

Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courrier) στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443.

Για περιπτώσεις γονέων οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν δύνανται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ.Β.Α., Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και από 08.00 έως 15.00, κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων εγγραφής παιδιών, λέει συγκεκριμένα η κυρία Γιαννοπούλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Ελλάδα / ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Στο πλαίσιο της έρευνας προβλέπεται η κλήση μαρτύρων, η αξιολόγηση των διαθέσιμων στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Γιάννη Παναγόπουλου
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM