Με προσωπικό ασφαλείας σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Με προσωπικό ασφαλείας σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
0

Με προσωπικό ασφαλείας κινούνται από το πρωί τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, λόγω της συμμετοχής του συνδικάτου των εργαζομένων του Οργανισμού στις απεργιακές εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετείται από συγκεκριμένο αριθμό λεωφορείων (ένα έως δύο ανάλογα με τη γραμμή).

Αντίθετα, η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 78Ν που συνδέει το σταθμό των ΚΤΕΛ με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα λειτουργήσει κανονικά, όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμΕΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM