Η πρώτη δήλωση του Τσίπρα από το Καστελόριζο

Η πρώτη δήλωση του Τσίπρα από το Καστελόριζο Facebook Twitter
1

Πριν λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο Καστελόριζο το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μαζί του ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού, με επικεφαλής το δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον τόπο, την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα».

Η πρώτη δήλωσή του πρωθυπουργού αναφέρεται πλαγίως και στα οκτώ χρόνια από τη μέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου και πάλι από το Καστελόριζο ανακοίνωσε με διάγγελμα την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Πολάκης αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ του Τσίπρα, πλέον. Ο Πολάκης που θα έπρεπε να είναι φυλακή είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Ο Τσίπρας ξεφτιλίζει ανηλεώς όσους τον ψήφισαν από ιδεολογία και όχι από λαμογιά.