Με βούλευμα δεν απαγορεύθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη η έξοδος από τη χώρα

Με βούλευμα δεν απαγορεύθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη η έξοδος από τη χώρα Facebook Twitter
0

Με ομόφωνο βούλευμά του, το συμβούλιο Εφετών Πειραιά, δεν επικύρωσε τη σχετική διάταξη της εισαγγελέως Πειραιά Ειρήνης Τζίβα για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του επιχειρηματία -εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και τριών ακόμη συνεργατών του, καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτοι φυγής.

Με εισαγγελική διάταξη της Ειρήνης Τζίβα είχε απαγορευθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στους τρεις συνεργάτες του η έξοδός τους από τη χώρα μετά από δίωξη που απαγγέλθηκε σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και των 3 συνεργατών του για το πλοίο Νoor 1.

Η εν λόγω εισαγγελική διάταξη έπρεπε να επικυρωθεί από το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά, το οποίο όμως τελικά με βούλευμα του δεν επικύρωσε τη διάταξη της εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνης Τζίβα.

Το συμβούλιο αποφάνθηκε ομόφωνα πως οι κατηγορουμένοι δεν είναι ύποπτοι φυγής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM