ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αντίθετοι στα διόδια σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη οι δημότες Κηφισιάς και Διονύσου

Αντίθετοι στα διόδια σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη οι δημότες Κηφισιάς και Διονύσου Facebook Twitter
1

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία σταθμών διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης, διοργανώνουν οι δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου, την Κυριακή 22 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στη γέφυρα Βαρυμπόμπης.


Σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι δήμοι αναφέρουν ότι η πρόσφατη έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων θα οδηγήσει στην εγκατάσταση διοδίων με την τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικής χρέωσης διοδίων τελών και ζητούν να τροποποιηθεί η σχετική Σύμβαση Παραχώρησης ώστε να αποτραπεί κάτι τέτοιο στους ανωτέρω κόμβους.

Οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης έχουν καταθέσει αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής της σχετικής απόφασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να μην ανησυχούν εκεί στην Βαρυμπόμπη.Μόλις πέσει ο Κούλης και έρθει στην εξουσία η Πρώτη Φορά Αριστερά, θα καταργήσει τα διόδια και θα περνούν όλοι αγαπημένοι τους δρόμους τζάμπα., λουλούδια στα μαλλιά, αγάπη μόνο. Τα λεφτά θα βρεθούν από το Κεφάλαιο, μην είστε βλάκες, ψηφίστε Τσίπρα, ζήτω η επανάσταση, ραντεβού στα γουναράδικα στην Καστοριά.