ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ

Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ Facebook Twitter
3

Η Έμα Γουότσον απάντησε για το μεγάλο φιάσκο με το τατουάζ, το οποίο επέλεξε για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, καθώς όλοι παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή το ορθογραφικό λάθος, απορώντας πώς δεν το κατάλαβε εγκαίρως και η ίδια. 

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το πάρτι του Vanity Fair, που ακολουθεί παραδοσιακά την τελετή απονομής, φορώντας ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα και έχοντας γραμμένη στο εσωτερικό τους χεριού της τη φράση «Times Up», προς τιμήν του κινήματος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ Facebook Twitter

Το πρόβλημα ήταν πως όποιος της έκανε το τατουάζ ξέχασε να βάλει την απόστροφο που απαιτείται, η απουσία της οποίας αλλάζει εντελώς το νόημα της φράσης. Κανονικά το κίνημα ονομάζεται «Time's Up» και όχι «Times Up», όπως γράφτηκε στο τατουάζ. 

Μετά τα δεκάδες δημοσιεύματα που επεσήμαναν το λάθος, η 27χρονη ηθοποιός απάντησε τελικά μέσω Twitter, όπους παραδέχθηκε πως δεν παρατήρησε την απουσία της αποστρόφου. «Η εμπειρία με τις αποστρόφους είναι must», αστειεύτηκε στην ανάρτησή της.

Πολιτισμός
3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM