Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/EUROKINISSI)
0

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω της πυκνής ομίχλης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί δύο πτήσεις, ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ορατότητα στην περιοχή του αεροδρομίου δεν ξεπερνούσε το πρωί τα 200 μέτρα.

Το voria.gr αναφέρει πως προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει οι πτήσεις από και προς Αθήνα, μία πτήση από Κωνσταντινούπολη καθώς και μία προς Μυτιλήνη.

Στο μεταξύ, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί. Αυξημένη είναι η κίνηση στην Περιφερειακή οδό της πόλης, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν δύο τροχαία ατυχήματα, με υλικές μόνο ζημιές, ένα στο ρεύμα προς δυτικά (στο ύψος της Νεάπολης) και το άλλο στο ρεύμα προς ανατολικά (στο ύψος του Αγίου Παύλου).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, η ομίχλη θα εξασθενίσει έως το μεσημέρι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM
Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM