Ο Τομ Μπρέιντι, ο γάμος του με τη Ζιζέλ και άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του σε ντοκιμαντέρ στο Facebook

Ο Τομ Μπρέιντι, ο γάμος του με τη Ζιζέλ και άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του σε ντοκιμαντέρ στο Facebook Facebook Twitter
0

Άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο του με την Ζιζέλ Μπούντχεν και την καθημερινότητα με τα δύο τους παιδιά αποκάλυψε ο Τομ Μπρέιντι σε ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Facebook, που έχει τίτλο «Tom vs Time» και χτες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο.

Ο 40χρονος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, quarterback της NFL και παίκτης των New England Patriots είναι παντρεμένος εδώ και 9 χρόνια με το 37χρονο σουπερμόντελ και μαζί έχουν έναν γιο 8 ετών, τον Benjamin Rein, και μια κόρη 5 ετών, την Vivian Lake.

What a game!!! Congratulations my love! So happy for you and your teammates! #gopats????????? Que jogo! Parabéns meu amor! Muito feliz por vocês!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις


Το βίντεο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πλάνα που δείχνουν τον Τομ Μπρέιντι στο σπίτι του μαζί με τα παιδιά του, που παίζουν στην αυλή κι αργότερα όλη την οικογένεια που ποζάρει στο φακό, με τον ίδιο να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κόρη του και την Ζιζέλ στο πλευρό του. 


Σε άλλο σημείο, προβάλλεται μια ιδιωτική στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι, μέσα στο αυτοκίνητο, αμέσως μετά την ήττα των Patriots από τους Kansas City Chiefs. Εκεί ο Μπρέιντι ακούγεται να λέει στην Ζιζέλ πως οι Patriots έπαιξαν χάλια στο γήπεδο, κάτι με το οποίο εκείνη διαφωνεί. «Δεν ήσασταν χάλια. απλώς δεν είστε ακόμη συγχρονισμένοι. Είναι σαν να χτίζεις μια σχέση. Δεν μπορείς να γίνεις κολλητός με κάποιον την πρώτη στιγμή που τον γνωρίζεις. Χρειάζεται χρόνος για να τον μάθεις. Όλα θα πάνε καλά, εντάξει;», είναι η απάντηση της Ζιζέλ. 

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ