Τα βρήκαν εξωδικαστικά Λιάγκας και Μπιμπίλας για την φάρσα με τον γκέι

Τα βρήκαν εξωδικαστικά Λιάγκας και Μπιμπίλας για την φάρσα με τον γκέι Facebook Twitter
1

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξε τελικά η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή στην οποία υποδύθηκε τον ηθοποιό. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας τα βρήκαν εξωδικαστικά καθώς ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό και τον αποζημίωσε δίνοντας ένα χρηματικό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Στη φάρσα, που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις και κρίθηκε ως ομοφοβική, ο Γ. Λιάγκας είχε υποδυθεί τον ομοφυλόφιλο χρησιμοποιώντας το όνομα του Σπ. Μπιμπίλα. Συγκεκριμένα, η φάρσα είχε γίνει στον αέρα του Λάμψη 92,3 με τον παρουσιαστή να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω ένα στυλ χιούμορ που κάποιους ανθρώπους τους πειράζει. Καταλαβαίνω ότι θίχτηκε ο Σπύρος και από τη στιγμή που θίχτηκε και τον εκτιμώ πήγα εκεί που με κάλεσαν με τον δικηγόρο του, είπαμε μερικά πράγματα... και τέλος καλό όλα καλά και τελειώνει εκεί η ιστορία. Λυπήθηκα που τον στεναχώρησα», δήλωσε στην εκπομπή Happy Day του Alpha ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας, σχετικά με το ποσό που έδωσε ο παρουσιαστής στο ΣΕΗ, σχολίασε: «Εγώ δεν ζήτησα χρήματα για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και να τα πάρω εγώ αλλά να βοηθηθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ. Ο Γιώργος απέδειξε πως με την πράξη του κατά κάποιον τρόπο εξιλεώνεται. Το ποσό αυτό δεν είναι υπέρογκο, αλλά δεν είναι και μικρό. Σημασία έχει το μήνυμα που δίνεται μέσα από αυτή τη διαμάχη: Προσέχετε τι λέτε, πώς μιλάτε για τους άλλους διότι υπάρχουν και νόμοι που ορίζουν την προσβολή προσωπικότητας, νόμοι κατά της ομοφοβίας».

Δείτε το βίντεο: 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM
Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια