Ο Στιβ Μπάνον κλήθηκε να καταθέσει σε επιτροπή του Κογκρέσου για τη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές

Ο Στιβ Μπάνον κλήθηκε να καταθέσει σε επιτροπή του Κογκρέσου για τη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές Facebook Twitter
Φωτό: EPA/MICHAEL REYNOLDS
0

Ο Στιβ Μπάνον, ο πρώην κορυφαίος σύμβουλος του Λευκού Οίκου σε θέματα στρατηγικής και πρώην επικεφαλής σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με το Bloomberg News.

Ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, πρώην μάνατζερ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, έχει επίσης κληθεί να καταθέσει στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή που επικαλείται έναν αξιωματούχο ο οποίος γνωρίζει το πρόγραμμα της Επιτροπής.

Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα να σχολιάσουν τις πληροφορίες αυτές.

Η Επιτροπή είναι μια από τις πολλές που ερευνούν τη φερόμενη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM