Ο Eminem δήλωσε ότι χρησιμοποιεί Tinder και Grindr στην προσπάθειά του να βρει την αγάπη

Ο Eminem δήλωσε ότι χρησιμοποιεί Tinder και Grindr στην προσπάθειά του να βρει την αγάπη Facebook Twitter
Φωτό: EPA/ANTHONY HARVEY
1

Ο Eminem παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί Tinder και Grindr στην προσπάθειά του να βρει την αγάπη

Ο Eminem παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί τις δύο εφαρμογές dating για να γνωρίσει συντρόφους, μετά τα δύο διαζύγιά του με την Kim Scott.

Ο διάσημος ράπερ – το οποίου το αληθινό όνομα είναι Marshall Bruce Mathers III - παντρεύτηκε την πρώην γυναίκα του το 1999, όμως δύο χρόνια αργότερα πήραν διαζύγιο. Ο γάμος τους ενέπνευσε πολλά από τα κομμάτια του, συμπεριλαμβανομένου του «Kim», στο οποίο περιγράφει ότι τη σκοτώνει.

Παρόλο που ξαναπαντρεύτηκαν το 2006 – και χώρισαν μέσα στον ίδιο χρόνο – ο ράπερ δεν εγκατέλειψε την ελπίδα στην προσπάθειά του να βρει την αγάπη και αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τις εφαρμογές dating, συμπεριλαμβανομένου του Tinder και του Grindr, όμως αναφέρει ότι είναι δύσκολο.

Σε συνέντευξή του στο Vulture, ο 45χρονος ράπερ αναφέρει: «Λοιπόν, ναι. Ναι Tinder. Και Grindr. Επίσης πήγαινα και σε strip clubs».

«Τι να πω; Το να πηγαίνω σε strip clubs είναι ο τρόπος που γνώριζα γυναίκες. Ήταν ενδιαφέρουσα εποχή για μένα».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Είναι δύσκολο. Από το διαζύγιό μου βγήκα με κάποιες γυναίκες όμως τίποτα δεν προχώρησε έτσι ώστε να θελήσω να το ανακοινώσω δημόσια».

Ο Eminem και η Kim έχουν μία κόρη, τη Hailie, η οποία θα κλείσει τα 22 την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο τραγουδιστής επίσης υιοθέτησε την κόρη της πρώην γυναίκας του από προηγούμενη σχέση, Whitney.

Ο Eminem κυκλοφορεί το τελευταίο του single, «Revival», την Παρασκευή, το οποίο αναμετρηθεί με το «Perfect for Christmas» του Ed Sheeran που βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια