Η Κέιτ Γουίνσλετ υπερασπίστηκε τον Γούντι Άλεν στις κατηγορίες περί άσκησης βίας κατά γυναικών

Η Κέιτ Γουίνσλετ υπερασπίστηκε τον Γούντι Άλεν στις κατηγορίες περί άσκησης βίας κατά γυναικών Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Γουίνσλετ υπερασπίστηκε εμμέσως τον Γούντι Άλεν στις κατηγορίες πως άσκησε βία κατά γυναικών, σημειώνοντας ότι θεωρεί πως «κάποιο επίπεδο ο Γούντι είναι γυναίκα». 

«Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Γούντι είναι γυναίκα» είπε η Κέιτ Γουίνσλετ. «Απλά, νομίζω ότι είναι σε μεγάλη επικοινωνία με αυτή την πλευρά του εαυτού του. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους δημιουργεί με εξαιρετικό τρόπο» δήλωσε η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sydney Morning Herald.


«Οι γυναικείοι χαρακτήρες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι και γενναιόδωροι και τίμιοι με αυτό που αισθάνονται, και ξέρει πώς να γράφει τους διαλόγους τους για να το μεταδώσει όλο αυτό» συνέχισε η Κέιτ, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γούντι Άλεν «Wonder Wheel».


Λίγο νωρίτερα, η εφημερίδα The Los Angeles Times είχε ρωτήσει τη 42χρονη ηθοποιό τι σκέφτεται για τους ισχυρισμούς ότι ο Γούντι Άλεν άσκησε βία κατά γυναικών.


Η απάντηση της Κέιτ Ουίνσλετ ήταν διπλωματική: «Στο τέλος της μέρας, κοιτάς τα γεγονότα. Είναι ένας ηλικίας 81 χρονών άνθρωπος που είχε για δύο χρόνια περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Απ' ότι ξέρω, δεν καταδικάστηκε για τίποτα. Είμαι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης. Δεν γνωρίζω την οικογένειά του. Άκουσα και διάβασα ακριβώς αυτά που κι εσείς ακούσατε και διαβάσατε. Είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM