Η Κέιτ Γουίνσλετ υπερασπίστηκε τον Γούντι Άλεν στις κατηγορίες περί άσκησης βίας κατά γυναικών

Η Κέιτ Γουίνσλετ υπερασπίστηκε τον Γούντι Άλεν στις κατηγορίες περί άσκησης βίας κατά γυναικών Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Γουίνσλετ υπερασπίστηκε εμμέσως τον Γούντι Άλεν στις κατηγορίες πως άσκησε βία κατά γυναικών, σημειώνοντας ότι θεωρεί πως «κάποιο επίπεδο ο Γούντι είναι γυναίκα». 

«Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Γούντι είναι γυναίκα» είπε η Κέιτ Γουίνσλετ. «Απλά, νομίζω ότι είναι σε μεγάλη επικοινωνία με αυτή την πλευρά του εαυτού του. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους δημιουργεί με εξαιρετικό τρόπο» δήλωσε η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sydney Morning Herald.


«Οι γυναικείοι χαρακτήρες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι και γενναιόδωροι και τίμιοι με αυτό που αισθάνονται, και ξέρει πώς να γράφει τους διαλόγους τους για να το μεταδώσει όλο αυτό» συνέχισε η Κέιτ, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γούντι Άλεν «Wonder Wheel».


Λίγο νωρίτερα, η εφημερίδα The Los Angeles Times είχε ρωτήσει τη 42χρονη ηθοποιό τι σκέφτεται για τους ισχυρισμούς ότι ο Γούντι Άλεν άσκησε βία κατά γυναικών.


Η απάντηση της Κέιτ Ουίνσλετ ήταν διπλωματική: «Στο τέλος της μέρας, κοιτάς τα γεγονότα. Είναι ένας ηλικίας 81 χρονών άνθρωπος που είχε για δύο χρόνια περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Απ' ότι ξέρω, δεν καταδικάστηκε για τίποτα. Είμαι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης. Δεν γνωρίζω την οικογένειά του. Άκουσα και διάβασα ακριβώς αυτά που κι εσείς ακούσατε και διαβάσατε. Είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Πολιτισμός / Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Η «Χαμένη Πόλη» εξακολουθεί να γοητεύει τους ερευνητές και έχει πολλά ακόμη να δώσει μέσα από τη μεγαλύτερη ανασκαφή που έχει γίνει ποτέ, τα τελευταία 70 χρόνια
LIFO NEWSROOM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς που κυκλοφόρησε το 2023 και εστιάζει στη δημιουργία του άλμπουμ «Nebraska» (1982) το οποίο ηχογράφησε ο Σπρίνγκστιν στο δωμάτιο του στο Κολτς Νεκ του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο
LIFO NEWSROOM
Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Ο Ντάριο Αρτζέντο που σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τα 85 του χρόνια έχει πλέον αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά πλατό εδώ και τρία χρόνια, καθώς πέρα από το εμπόδιο της ηλικίας του απογοητεύτηκε και από την αποδοχή που είχε η τελευταία του ταινία «Μαύρα Γυαλιά»
LIFO NEWSROOM
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο» δήλωσε η Έμα Στόουν - «Η ταινία δείχνει τι συμβαίνει τώρα στην κοινωνία» τόνισε ο σκηνοθέτης
LIFO NEWSROOM
Το Μουσείου Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Πολιτισμός / Το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Το μουσείο ζητά από την κυβέρνηση να παρέχει επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να καλυφθούν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και τα μέτρα βιωσιμότητας – τονίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί απλώς οικονομική ενίσχυση, αλλά συμβατική υποχρέωση
LIFO NEWSROOM