Κατάληψη πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Κατάληψη πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Κατάληψη πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ από τις 6.30 το πρωί στο υπουργείο Εργασίας, με αφορμή την επικείμενη τρίτη αξιολόγηση, η οποία όπως υποστηρίζει θα φέρει νέα βαριά μέτρα στις πλάτες του λαού.


Ήδη, προς το υπουργείο Εργασίας κατευθύνονται μέλη και από άλλα σωματεία του ΠΑΜΕ, ενώ για τις 12:00 προγραμματίζεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου μέσα στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο της υπουργού Ε. Αχτσιόγλου.


Οι συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους του υπουργείου να εισέλθουν στο κτίριο, ενώ έχουν αναρτήσει μεγάλο πανό, με το οποίο προαναγγέλλεται το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 9 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στη Λάρισα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι και έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα

Ελλάδα / Φωτιά τώρα στη Λάρισα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι και έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης

«Η κατάσταση κρίνεται σοβαρή, καθώς ο αέρας σπρώχνει με ταχύτητα τις φλόγες με κατεύθυνση προς τη Ροδιά Τυρνάβου», μεταδίδει τοπικό μέσο ενημέρωσης
THE LIFO TEAM