Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Μουζάλα για τη θέση του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Μουζάλα για τη θέση του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Facebook Twitter
0

Κατατέθηκε η υποψηφιότητα του σημερινού υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, για τη θέση του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Μία πιθανή ευδοκίμηση της υποψηφιότητας αυτής, την οποία η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, θα αποτελέσει μία μεγάλη τιμή για τη χώρα μας, αλλά και μία αναγνώριση των τεράστιων προσπαθειών, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, για την ανθρωπιστική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM