Η Βρετανική Αστυνομία ζήτησε την εκκένωση του σταθμού Euston στο Λονδίνο

Η Βρετανική Αστυνομία ζήτησε την εκκένωση του σταθμού Euston στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι επιβάτες στον σταθμό του τρένο στο Euston του Λονδίνου, όταν κλήθηκαν να εκκενώσουν τον χώρο έπειτα από προειδοποίηση των αρχών.

Επιβάτες ανέφεραν σύμφωνα με τοπικά μέσα, ισχυρή αστυνομική παρουσία στο σταθμό και πολίτες να τρέχουν να εγκαταλείψουν το σημείο.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι οδηγούνταν εκτός του σταθμού εξαιτίας «υποτιθέμενης βόμβας». Ένας επιβάτης μάλιστα έγραψε στο Twitter: Απλά εκκενώθηκε ο σταθμός στο Euston. Μείνετε μακριά εάν μπορείτε.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την «προειδοποίηση ασφαλείας», ωστόσο ανέφερε ότι έπειτα από έλεγχο δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM