Τι απαντά η Τράπεζα της Ελλάδος για τα έγγραφα που δημοσίευσαν οι Anonymous

Τι απαντά η Τράπεζα της Ελλάδος για τα έγγραφα που δημοσίευσαν οι Anonymous Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Ανακοίνωση σχετικά με τα έγγραφα που διέρρευσαν οι Anonymous Greece, εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης η Τράπεζα της Ελλάδος.

Ειδικότερα, η ΤτΕ αναφέρει πως «οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».

Υπενθυμίζεται πως οι Anonymous, που είχαν προαναγγείλει τις διαρροές εγγράφων, σε σημερινή ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους στο Facebook, δίνουν ενεργό σύνδεσμο για ένα αρχείο με έγγραφα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Τονίζουν ακόμη πως «οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους», ενώ προειδοποιούν ότι «Θα ακολουθήσουν πολλά!».

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA χαρτογράφησε το Σύμπαν σε 360 μοίρες

Τech & Science / Η NASA δημιούργησε χάρτη ολόκληρου του ουρανού που θα μπορούσε να μας αποκαλύψει πώς ξεκίνησε το Σύμπαν

Το επίτευγμα θα μπορούσε να βοηθήσει τους αστροφυσικούς να διερευνήσουν πώς εξελίχθηκε ο Γαλαξίας και τι συνέβη στο πρώτο δευτερόλεπτο μετά τo big bang
THE LIFO TEAM