Η Μέι στηρίζει τον Μπόρις Τζόνσον εν μέσω δημοσιευμάτων για ενδεχόμενη παραίτησή του

Η Μέι στηρίζει τον Μπόρις Τζόνσον εν μέσω δημοσιευμάτων για ενδεχόμενη παραίτησή του Facebook Twitter
0

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι εξέφρασε σήμερα τη στήριξή της στον υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησής της, Μπόρις Τζόνσον, έπειτα από δημοσιεύματα ότι θα παραιτηθεί πριν από το Σαββατοκύριακο στην περίπτωση που η Μέι δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά του σχετικά με το Brexit, μετέδωσε το Sky News.


Με ανάρτησή της στο twitter η δημοσιογράφος του Sky News Μπεθ Ρίγκμπι ανέφερε ότι σε ερώτηση για το αν θα αποπεμφθεί ο Τζόνσον, η Μέι απάντησε: «Ο Μπόρις κάνει καλή δουλειά ως υπουργός Εξωτερικών».


Η βρετανίδα πρωθυπουργός παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι θα κατορθώσει να συγκεντρώσει τη στήριξη των υπουργών της αναφορικά με τη στρατηγική της για το Brexit, την οποία αναμένεται να παρουσιάσει σε μια έκτακτη σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη, πριν την ομιλία που θα πραγματοποιήσει στην Φλωρεντία την Παρασκευή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM