Συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός που παρέσυρε τους δύο φοιτητές την ώρα που περπατούσαν

Συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός που παρέσυρε τους δύο φοιτητές την ώρα που περπατούσαν Facebook Twitter
Flashnews.gr
0

Ένας 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στα Χανιά, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε δύο νέους την ώρα που περπατούσαν καθώς είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους στην περιοχή Κουνουπιδιανά, κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Θύματα του τροχαίου είναι μια 20χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, με καταγωγή από την Αθήνα και ένας 19χρονος, που επίσης κατάγεται από την Αθήνα. Οι δύο νέοι που παρασύρθηκαν από το ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από συνθήκες που ερευνούν οι αρχές, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν, η Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης σε ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των δύο νέων, ενώ παράλληλα επαναφέρει πρόταση για την άμεση υλοποίηση μελέτης που προβλέπει την κατασκευή κυκλικού κόμβου στον δρόμο που περνά μπροστά από το Πολυτεχνείο, με στόχο τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM