Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο Πόλο Νέων Ανδρών

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο Πόλο Νέων Ανδρών Facebook Twitter
1

Σαν έτοιμη από καιρό κατέκτησε την κορυφή της υδατοσφαίρισης η εθνική μας ομάδα των Νέων Ανδρών, η οποία στέφθηκε το βράδυ της Κυριακής χρυσή νικήτρια του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι.

Η Ελλάδα έκανε απίθανη ανατροπή και λύγισε την Κροατία στα πέναλτι (5-3), κατακτώντας το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

Το περασμένο Σάββατο, η ελληνική ομάδα έκανε το τέλειο παιχνίδι στον ημιτελικό, με βασικό όπλο την εκπληκτική της άμυνα, αλλά και με σωστές λύσεις σε κρίσιμα σημεία στην επίθεση και πήρε δίκαια τη νίκη που την έφερε στον μεγάλο τελικό όπου και σηκώθηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

«Η παγκόσμια επιτυχία σας αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητές σας αλλά και το κορυφαίο αθλητικό σας φρόνημα. Το μέλλον είναι δικό σας. Θερμά συγχαρητήρια» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η προεδρία της Δημοκρατίας.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο Πόλο Νέων Ανδρών Facebook Twitter
Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια