Κούσνερ: Δεν συνήργησα με την Ρωσία - Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες

Κούσνερ: Δεν συνήργησα με την Ρωσία - Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες Facebook Twitter
0

Ο γαμπρός και στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, δήλωσε στους δημοσιογράφους σήμερα ότι δεν έκανε τίποτε ανάρμοστο κατά τις συναντήσεις του με ρώσους αξιωματούχους στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, έπειτα από την ακρόασή του από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.


«Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες», ανέφερε ο Κούσνερ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μπροστά από τον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας πως: «Δεν συνήργησα με την Ρωσία, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνήργησε».


«Δεν είχα μη αρμόζουσες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες», πρόσθεσε ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου.


«Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ένα καλύτερο μήνυμα και έκανε μια εξυπνότερη εκστρατεία και για αυτό το λόγο κέρδισε» τις εκλογές, τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Sputnik

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM