Eλβετία: Τσιγάρα κάνναβης θα πωλούνται πλέον στα σούπερ μάρκετ

Eλβετία: Τσιγάρα κάνναβης θα πωλούνται πλέον στα σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Τοπική εταιρεία παρασκευής προϊόντων καπνού στην Ελβετία έφτιαξε το τσιγάρο στο οποίο, όπως υποστηρίζει, υπάρχει η σωστή ποσότητα κάνναβης για να είναι μόνο ευεργετικό το κάπνισμά της.

Η εταιρεία με την επωνυμία Koch & Gsell, διαφημίζει στην ιστοσελίδα της το πρώτο τσιγάρο καπνού και κάνναβης και αναφέρεται σε «φυσικό μείγμα των δυο ουσιών που αναπτύσσουν ένα μπουκέτο από ήπια, γλυκά και πικάντικα αρώματα που αποπνέουν το αλάνθαστο άρωμα της κάνναβης.

Στο ερώτημα αν ένα τέτοιο τσιγάρο είναι νόμιμο, η εταιρεία απαντά «φυσικά είναι νόμιμο» και αναφέρει ότι το τσιγάρο της διαθέτει υψηλά ποσοστά κανναβιδιόλης (CBD), μιας ουσίας στην οποία αποδίδονται διάφορα ευεργετικά αποτελέσματα, όπως η ανακούφιση από πόνους, η καταπολέμηση του άγχους κτλ.

Begehung unserer ersten eigenen Tabakfelder im schönen Zihlschlacht. #schweizertabak #vonhier #naturpur #tabak #heimatrauch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heimat (@heimatrauch) στις

Ήδη ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα πακέτο των τσιγάρων Heimat για 20 δολάρια στα περίπτερα και από το σάιτ της εταιρείας, ενώ σύντομα το προϊόν θα υπάρχει και στα ράφια μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας.

Τα τσιγάρα αυτά είναι τόσο δημοφιλή ήδη που η εταιρεία δυσκολεύεται να χειριστεί όλες τις παραγγελίες.

Στην Ελβετία συζητείται η αποποινικοποίηση της κάνναβης, ενώ δεν είναι πλέον ποινικό αδίκημα η παραγωγή και κατανάλωση μέχρι δέκα γραμμαρίων κάνναβης που τιμωρείται μόνο με πρόστιμο.

Πάντως, η εταιρεία παραγωγής των Heimat προειδοποιεί τους πελάτες της να μην μεταφέρουν τα τσιγάρα στο εξωτερικό για να μην αντιμετωπίσουν ποινική διαδικασία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί ΛΟΑΤΚΙ+ στον κόσμο για τα ταξίδια της νέας σεζόν

Διεθνή / Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί ΛΟΑΤΚΙ+ στον κόσμο για τα ταξίδια της νέας σεζόν

Με αφορμή τον Μήνας Υπερηφάνειας και τις χιλιάδες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες σε πόλεις όλου του κόσμου προς τιμήν του Pride, νέα έρευνα αποκαλύπτει τους must - visit προορισμούς για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
LIFO NEWSROOM
Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Διεθνή / Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Η Τεχεράνη δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό της πρόγραμμα καθίστανται πλέον «ανώφελες», κατηγορώντας την Ουάσιγκτον για συνενοχή στα ισραηλινά πλήγματα
LIFO NEWSROOM
Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM