Τραγωδία στην Κρήτη: Πατέρας σκότωσε το γιο του επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη

Τραγωδία στην Κρήτη: Πατέρας σκότωσε το γιο του επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη Facebook Twitter
0

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα τοπικά sites flashnews.gr και ekriti.gr, ένας 55χρονος άντρας πήγε να επισκεφτεί τον 86χρονο πατέρα του στο χωριουδάκι των Αγίων Θεοδώρων, δίπλα στην Παλαιοχώρα Χανίων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και επειδή ο ηλικιωμένος δεν άνοιγε την πόρτα, ο γιος του προσπάθησε να μπει στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο.

Ο 85χρονος μόλις αντιλήφθηκε πως κάποιος έμπαινε από το παράθυρο, πήρε ένα όπλο και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Μόλις πλησίασε και συνειδητοποίησε πως πρόκειται για τον ίδιο του τον γιο, ταμπουρώθηκε στο σπίτι, αρνούμενος να παραδοθεί σε αστυνομικούς από το Τμήμα Παλαιόχωρας που έφτασαν στο σημείο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Στο σημείο μετέβησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, ενώ κλήθηκαν διαπραγματευτές και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών, με τους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και να δίνουν τέλος στο περιστατικό.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπου παραμένει φρουρούμενος και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: Flashnews.gr, ekriti.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ελλάδα / Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ο Γιάννης Λάλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδελφό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο και οι δύο είχαν αθωωθεί λόγω αμφιβολιών
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM