ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε για διαζύγιο στη Μ. Βρετανία-Πάνω από μισό δισεκ. ευρώ στην πρώην σύζυγο επιχειρηματία

Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε για διαζύγιο στη Μ. Βρετανία-Πάνω από μισό δισεκ. ευρώ στην πρώην σύζυγο επιχειρηματία Facebook Twitter
0

Πρώην έμπορος πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Λονδίνο διατάχθηκε να πληρώσει στην εν διαστάσει σύζυγό 453 εκατομμύρια λίρες (538 εκ. ευρώ), περίπου το 42% της συνολικής του περιουσίας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βρετανίας.

Η 44χρονη σύζυγος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο συνολικός καθαρός οικογενειακός πλούτος ήταν πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες και δημιουργήθηκε στη διάρκεια του μακροχρόνιου γάμου.

Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που επιδικάζεται από Βρετανό δικαστή. Το όνομα του Ρώσου επιχειρηματία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις ρωσικές αρχές.

Ο δικαστής είπε το ζευγάρι συναντήθηκε το 1989, ενώ η γυναίκα, από την Ανατολική Ευρώπη, σπούδαζε στη Μόσχα. Παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα και έχουν δυο παιδιά.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Λονδίνο το 1993 και ζούσαν μαζί στο Surrey. Σχεδόν πριν από πέντε χρόνια ο επιχειρηματίας είχε πουλήσει μετοχές σε μια ρωσική εταιρεία για  1,3 δισ. δολάρια.

Με πληροφορίες από skynews.com

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

Διεθνή / «Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

O πρώην ποδοσφαιριστής Σουλεϊμάν αλ-Ομπέιντ, γνωστός ως «Παλαιστίνιος Πελέ», πέθανε την Τετάρτη στη νότα Γάζα, όταν ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Διεθνή / Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Snapchat και το Facebook, δήλωσαν ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 εντόπισαν πάνω από 9.600 περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης και προσέγγισης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM