Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου

Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου Facebook Twitter
0

O χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χάρντι φαίνεται πως φόρεσε για λίγο τη στολή του υπερήρωα και εκτός των κινηματογραφικών πλατό, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids κυνήγησε και ακινητοποίησε έναν κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο σταρ των «The Dark Knight Rises», «Mad Max» και «Taboo» άρχισε να τρέχει και να κυνηγά μέσα από αυλές και κήπους έναν νεαρό στο Ρίτσμοντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun» μόλις έπιασε τον δράστη φέρεται να φώναξε με τον πατροπαράδοτο και τόσο αγγλικό τρόπο «έπιασα το μ....».

«Ήταν τρελό - σαν να φόρεσε τη στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης» δήλωσε στη «Sun», ο 22χρονος Arun Pullen που ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω σε ένα κλεμμένο μηχανάκι, παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο Τομ πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος και άρχισε να τους κυνηγά. Αν το παιδί είχε κάνει το λάθος να προβάλλει αντίσταση, πιστεύω ότι ο Τομ θα του έριχνε ξύλο», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου Facebook Twitter
Η διαδρομή που ακολούθησε ο Τομ Χάρντι για να πιάσει τον κλέφτη σύμφωνα με τη «Sun»

Ο Pullen ανέφερε ότι ο Xάρντι έψαξε ακόμη και την ταυτότητα του πιτσιρικά πριν αφήσει τους αστυνομικούς να αναλάβουν.

Όπως έγραψε η «Sun», το μηχανάκι που οδηγούσαν οι δύο ληστές έπεσε πάνω σε μία Mercedes σε μία πολυσύχναστη διασταύρωση της περιοχής την Κυριακή το απόγευμα.

Και οι δύο συλληφθέντες, τόσο αυτός που συνελήφθη από τους αστυνομικούς όσο και ο άλλος που έπιασε ο Χάρντι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή.

Ο εκπρόσωπος του 39χρονου ηθοποιού αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM