Η Kate Middleton αποκαλύπτει ότι ένιωσε μόνη και απομονωμένη ως μητέρα

Η Kate Middleton αποκαλύπτει ότι ένιωσε μόνη και απομονωμένη ως μητέρα Facebook Twitter
0

Για τα συναισθήματα που ένιωσε και τους φόβους που την κυρίευσαν, βιώνοντας τη μητρότητα, μίλησε για πρώτη φορά η Kate Middleton, στο πλαίσιο εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στις προκλήσεις της ψυχικής υγείας.

«Είναι όμορφο να μιλάμε για τη μητρότητα ως ένα θαυμάσιο πράγμα, αλλά πρέπει επίσης να μιλήσουμε για τα άγχη και τις πιέσεις που τη συνοδεύουν», σημείωσε μιλώντας σε μητέρες στο West London High School

Όπως αποκάλυψε η 35χρονη Δούκισσα και μητέρα δυο παιδιών, κάποιες φορές ένοιωσε αρκετά μόνη και απομονωμένη και την ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον αλλά και τον φόβο και την πίεση του να «είσαι τέλεια μαμά, να υποκρίνεσαι ότι τα καταφέρνεις όλα και μάλιστα ότι το απολαμβάνεις».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate μιλά σχετικά με τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς. Μόλις τον περασμένο μήνα, παραδέχθηκε ότι η μητρότητα, αποτελεί κατά καιρούς,  μια «τεράστια πρόκληση» για εκείνη. «Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σας προετοιμάσει για την απόλυτη συγκλονιστική εμπειρία του τι σημαίνει να γίνετε μητέρα. Για πολλές μητέρες, όπως συνέβη και σε μένα, αυτό μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε έλλειψη εμπιστοσύνης και στην αίσθηση της άγνοιας».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM