Φθορές και πάλι σε ακυρωτικά μηχανήματα

Φθορές και πάλι σε ακυρωτικά μηχανήματα Facebook Twitter
1

Φθορές προκάλεσαν άγνωστοι σε ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων σε λεωφορεία, αργά χθες το βράδυ. Ειδικότερα, γύρω στις 22:00, επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο στην πλατεία Κάνιγγος, κατέστρεψαν ένα ακυρωτικό μηχάνημα. Το ίδιο έγινε μία ώρα αργότερα σε λεωφορείο στην περιοχή του Γκύζη, όταν άγνωστα άτομα κατέστρεψαν δύο ακυρωτικά μηχανήματα.

Αμέσως μετά τις επιθέσεις οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM